Penalty’s

Penalty workshops bij FC Den Bosch

Ik geef het eerlijk toe…, ik heb een afwijking. Ik heb honderden penalty’s bestudeerd, workshops in gegeven en er met vele mensen over gesproken. Ik noem me dan ook wel de penalty specialist:

Mijn nieuwe website is in de maak!

Ik heb een model gevonden in de psychologie dat ik heb gebruikt om de penaltynemers in te delen en heb dat in de praktijk bij FC Den Bosch getoetst. Mijn inzicht in penalty’s nemen en tegenhouden ervan is daardoor enorm toegenomen.

Concreet zal iemand die een penalty neemt een hogere scoringskans krijgen door mijn methode toe te passen. Klik op de link voor foto’s van de verschillende penaltyworkshops met spelers van PSV, FC Den Bosch, FC Eindhoven en het Nederlands vrouwen elftal O-19.

Voor een keeper geldt dat hij net de bal uit de hoek zal kunnen tikken omdat zijn lenigheid, inzicht en concentratievermogen is toegenomen.

Hij weet welke strategie├źn er zijn die kunnen helpen en welk kijkgedrag effectief is.

Penalty training met Youri Roulaux van Jong PSV

Dat dat tot resultaat kan leiden blijkt uit de penalty die Youri stopt een paar minuten voor tijd in de wedstrijd tegen RKC.

Voor een speler geldt dat hij weet hoe hij zich moet concentreren en welke penalty methode het beste bij hem past.

Alles draait in de top om details. Ook de KNVB heeft dat door!

Ik gaf in de zomer van 2019 een theorie en praktijk training over concentratiemethodes en penalty┬┤s bij de vrouwen O-19 van het Nederlands elftal.

Penaltytraining Oranje Vrouwen O19

Werken aan een paar procent verbetering kan het verschil maken tussen winnen en verliezen!

Neem  contact op voor een workshop of traject om de penalty conversie blijvend te verhogen.

Prestaties optimaliseren