Op zoek naar de oorzaak

Ik maak in coachingstrajecten soms gebruik van de Metatron Hunter 4025, een zeer geavanceerd bioresonantie apparaat. Het is afkomstig uit de Russische ruimtevaart en is ontwikkeld om voortijdig mogelijke ziektes van astronauten te ontdekken en behandelen.

Voor het onderzoek zet je een speciale koptelefoon op die in plaats van geluiden zeer zwakke onhoorbare signalen afgeeft in het Gigahertz frequentiegebied. Deze signalen worden door hiervoor ontwikkelde trigger sensoren geproduceerd.

De signalen zijn volgens de uitgangspunten voor non-lineaire systeemanalyse ontwikkeld. Ieder lichaam antwoordt hierop met een soort ‘echo’ die vergeleken wordt met de informatie uit een enorm grote databank. Met andere woorden; er wordt een signaal via de koptelefoon gegeven, vervolgens registreert en analyseert het systeem het antwoord van je cellen.

Het systeem spoort vervolgens de effecten en oorzaak van stress en ziekte in je lichaam tot op cel-niveau op én biedt oplossingen.

Het leven kan soms zo kwetsbaar zijn. Je hebt mogelijk niks in de gaten en ineens ben je ziek. Ieder lichaam is zo sterk als zijn zwakste schakel. Weet jij wat die van jou is?

lichaam-metatronscanner

Met een regelmatige lichaamsscan kun je ziektes aan zien komen en voorkomen.

De Metatron Hunter 4025 heeft een betrouwbaarheid van 85-95% voor wat betreft zijn voorspellend vermogen en wordt daarom ook veelvuldig gebruikt in Russische ziekenhuizen.

Ik gebruik het voor het optimaliseren van prestaties in sport, werk en privé. In een coachingstraject werken we gestructureerd en aan de hand van een stappenplan en gebruiken informatie die deze computer uit jouw lichaam haalt om je lichaam en geest gezonder te maken.

Als je de oorzaak van je problematiek kunt aanpakken, zullen je prestaties en gezondheid verbeteren en kun je ziektes voor zijn en/of genezen.

Na een intake is er de keuze voor een intensief of matig intensief programma, waarbij je 2 tot 8 keer per jaar jezelf laat scannen en behandelen.

Voor meer informatie over hoe dit systeem werkt, zie:

De effecten en resultaten die ik zelf merkte zijn de doorslag geweest voor de aanschaf en gebruik. Kennis draagt bij aan inzicht in jezelf en je gezondheid.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *