Yoga

Voor mij is yoga de basis van al mijn activiteiten. Naast een levenshouding zoals in het achtvoudige pad van Patanjali wordt beschreven zijn de concentratie, meditatie, ademhalings-, ontspanningsoefeningen en de houdingen zo voelbaar en merkbaar belangrijk voor mij. Ik voel de kracht overal in terug.

Ik geef minimaal 6 uur per week yoga en/of kinderyoga. Onder andere bij Yoga studio Aalst-Waalre, David Lloyd, Essink in Eindhoven en BijRies in Valkenswaard, maar ook op aanvraag. Als ik de zaal in stap voel ik me op mijn gemak.

Yoga bijscholing voor basisschoolleerkrachten

Ik heb zelf gemerkt dat ik meer in balans ben, minder snel geblesseerd raak en ik merk er de voordelen ook bij andere sporten van, zoals voetbal en tennis. Ik geef dan ook graag workshops bij jouw vereniging, bedrijf of organisatie omdat yoga ook erg goed bijdraagt aan de vitaliteit van de onderneming. Lees meer in het artikel dat ik heb geschreven over de effecten van yoga: Artikel in Spiegelbeeld over ervaringsgericht leren m.b.v. Yoga

Yoga workshop serie bij FC Den Bosch

Wiljan Vloet, coach FC Den Bosch (2017) :
“Afgelopen weken heeft Paul Vrenken de selectie van FC Den Bosch kennis laten maken met Yoga. Vanaf de eerste minuut kreeg Paul de groep aan zich gebonden en ontstond er een prettige serieus werkklimaat. De spelers voelden vanaf de eerste dag de meerwaarde van deze Yogalessen.
Lichamelijk voelde ze dat hun lichaam meer kon dan dat ze wisten, maar vooral het mentaal /emotioneel gedeelte sloeg aan bij de spelers. Nadenken, vertellen en vertalen  van emoties gaf de spelers een prettig ontspannen gevoel. In de voetbalwereld waar een enorm spanningsveld hangt is het erg goed dat spelers leren om daarmee om te gaan.”

Yoga in de natuur

David Lloyd
Paul is zeker een goede collega en yoga docent in onze club .
Tijdens zijn een yogalessen Heeft hij een goede band met zijn class members
Hij heeft Kennis en zich goed opgeleid
want Uiteraard is het belangrijk dat een yoga docent weet wat hij aan het doen is. …
Communicatie , passie en natuurlijk zijn Persoonlijke aandacht en begeleiding maak hem een goede yoga docent .
Bedankt Paul
Nil Dlc
David Lloyd Eindhoven
GX Coördinator

Yogaworkshop op locatie (HYE)

“Paul, bedankt voor je energie en beweeglijkheid. Dat wil ik ook meer in mijn leven brengen”

“Beste Jerome en Paul,
Dit weekend was met recht een verdiepingsweekend voor mij: ik ben diep gegaan, heb diep verdriet ervaren/gevoeld en euforische vreugde! Het was een enorm rijke ervaring waar ik jullie uit het diept van mijn hart voor dank! De opbouw was prima, de oefeningen/activiteiten waren gevarieerd. Kortom: ik heb er intens van genoten! Nogmaals mijn dank en ik geef jullie het cijfer 9 mee! Ga vooral ook door. :)”

“De opbouw van het programma vond ik erg prettig. We hebben ergens geleidelijk naartoe gewerkt! De dynamiek in de groep vond ik heel bijzonder, de band die er in zo’n korte tijd ontstaat onderling. Ik ga als een ander mens naar huis!”

Wil je meer weten over Paul, klik dan hier.
Wil je contact opnemen voor een workshop of training op jouw locatie, klik dan hier.

Go for it!

Kijk op de agenda voor geplande evenementen in 2020.