Bijscholingen kunnen in groep of individueel plaatsvinden.

Gevorderden stoelmassage bijscholing in Nederland

Stoelmassage

een tweedaagse training om rug, nek en schouders van een cliënt los te maken. Laagdrempelige massagevorm die regelmatig bij bedrijven wordt toegepast.

Praktijkdag: een dag op locatie bij een opdrachtgever om de stoelmassage of een andere massage vorm in de praktijk te brengen, waarbij begeleiding aanwezig is.

Sport / Ontspanningsmassage

leren van de basis stappen en technieken voor een activerende of ontspannende massage, inclusief anatomie. Anatomie wordt vooral in praktische zin opgepakt, dat wil zeggen dat er tijdens de les in de praktijk aandacht aan wordt besteed. De anatomie wordt in de les ervaren. 3-5 daagse training.

Sportmassage verdieping

Klachtgericht leren werken bij vooral gewricht- en spierklachten. Nek, schouders, schouders, heup, knie, pols en enkel. 1 daagse training.

Ayurvedische massage

een massagevorm waarbij veel olie wordt gebruikt en gewerkt wordt volgens de ayurevedische traditie met satvische (rustige) en rajasieke (vrij intensieve) massage.
2-daagse training.

Acupressuurmassage

Systematische drukpuntmassage van hoofd tot voeten. Een basis behandeling leer je om een ontspannende massage van een uur te geven.

2-daagse training.

Individuele massage opleiding op maat

Lymfedrainage

betreft een vrij zachte massagevorm die vooral in schoonheidssalons wordt toegepast.

2-daagse training.

Shiatsu en meridiaanleer

betreft een introductie in de Traditionele Chinese Geneeswijze waarin de koppeling wordt gelegd tussen fysieke klachten en organen via de energiebanen in het lichaam, de meridianen.

Lomi lomi massage

Een daagse training om volgens de principes en methodes van de lomi lomi massage te leren masseren, een massagevorm afkomstig van Hawaii.

Holistic Pulsing

Een of tweedaagse training waarbij je leert om het gehele lichaam te behandelen met zachte schuddingen en wiegen. Holistische aanpak.