FAQ items aan het laden...

Welkom bij Triskal Wellness & Art (web)shop

Openingstijden deze week
Donderdag 9 mrt gesloten
Vrijdag 10 mrt gesloten
Zaterdag 11 mrt
10.00 – 17.00
Wij zijn open op donderdag van 13.00-18.00, vrijdag en zaterdag van 10.00-18.00, kom gezellig langs in de shop!
Je mag natuurlijk ook altijd aan de deur komen voor click & collect op de dagen dat we niet geopend zijn. Je kunt 24-7 online shoppen via onze webshop. Zoek je iets en kun je het niet vinden op de webshop? Niet alles wat we in de winkel hebben staat op de webshop, dus bel / app (06-303 304 29) of mail (healing@triskal.nl) dan gerust even met ons. Dat kan ook als je vragen hebt, advies wilt of iets speciaals zoekt. We laten je ook graag d.m.v. videobellen zien wat we in de shop hebben.

We sturen je pakketje naar je toe per post en je kunt je pakketje ook gewoon op alle dagen van de week, tot 20.00 uur, op afspraak bij ons afhalen. Woon je een beetje in de buurt, dan kunnen we altijd in overleg kijken of we je pakketje langs kunnen brengen, zodat je het op tijd in huis hebt.

KADOOTJE INPAKKEN
Als je het leuk vindt, kun je bij het afrekenen in de opmerking invullen dat je bestelling een kadootje is, dan pakken we het graag voor je in.

Wij zijn een winkel in natuurvoeding/ -producten en reformartikelen, maar je kunt bij ons ook terecht voor een leuk kado.
Ons wellness assortiment is zeer uitgebreid en wordt voor een groot gedeelte ook handgemaakt. Je vindt bij ons o.a. meer dan 250 geneeskrachtige kruiden, ruim 200 soorten (kruiden)thee, meer dan 25 soorten natuurlijk kruiden-, bad- en scrubzout en ruim 50 soorten natuurlijke zeep.
We maken thee, wierook, crèmes, olie, badzout en nog veel meer op de persoon. Dus naast ons algemene assortiment kunnen al onze exclusieve Avalon Goddess producten ook speciaal voor jou gemaakt worden.

Triskal is exclusief verkoper van Najima Handmade Leather Goods,
unieke, handgemaakte leren producten, zoals tassen, slippers, poefen en meer.
Alle producten zijn naar eigen ontwerp. Najima staat voor origineel, bijzonder, creatief, liefdevol, out of the box, vrolijk en stoer. Door traditionele elementen te combineren met nieuwe items zijn de producten een combi van oud en nieuw.

We hebben daarnaast veel unieke, handgemaakte artikelen in onze winkel. Denk aan exclusieve sieraden, tassen, beschilderde stenen en nog veel meer. Verder vind je in onze shop nog edelstenen, kaartendecks, heerlijke parfums, wierook, harsen en wierookbranders, etherische olie, sieraden, tweedehands boeken, (geur)kaarsen, witchcraft en sjamanistische artikelen en nog veel en veel meer…
Ook kun je bij ons boeken lenen uit onze Triskal bibliotheek.

Je kunt bij Triskal ook -op afspraak- terecht voor een Energetische ontspanningsmassage. Bij deze massage gaat het vooral om ontspanning en balans. Deze energetische massage is een compassievolle en liefdevolle massage, waarbij je je in vertrouwen kunt overgeven aan het ontspannen gevoel wat de massage je zal geven. De massage wordt gedaan met de handen en de onderarmen waardoor er een afwisselend gevoel zal plaatsvinden in het ervaren van de massage. Kijk hier voor meer info.