Enkele referenties staan hieronder weergegeven.

Bert Tichelaar

Paul weet het heel goed over te brengen. Hij heeft het “in de vingers”.
Hij weet de juiste balans tussen het hoofd en het gevoel te brengen.
Van mij krijg je een 9,5!

Zie ook mijn tekst over Bert op Instagram.

Mario

Mario was de tweede cursist die de massage opleiding in Montroy heeft ontvangen!

Dit schrijft zijn partner erover:

"Trots op mijn eigen masseur. Hij heeft genoten van de opleiding en de goede zorgen van Debby. En wat een goede opdracht die je hem mee gegeven hebt 1 keer per week mij masseren 😁 bedankt voor de goede en fijne opleiding hij heeft er veel van geleerd. En mooi dat je van de kwaliteit uitgaat ipv van de beperking. Echt super."

Op de foto Mario die met een grote glimlach staat te masseren op de training locatie in Spanje.

Soraya & Mirjam Jansen (www.salonmirjam.nl)

Paul heeft veel kennis van verschillende massages. We hebben veel tips gekregen. Soraya is ook zelf op zoek gegaan naar een stage adres. Heel goed voor haar zelfstandigheid. 

Ze is nu fijn bezig in mijn salon voor de massages en klanten komen er steeds meer bij. Vooral mond op mond reclame. 
Paul hield zich aan het tempo van de cursist. En gaf opdrachten voor de volgende keer zodat we weer fijn samen konden oefenen.

Sharon Leeh Melfor (Fundashon Probista Curaçao)

Iedere cursist vult een klanttevredenheidsonderzoek in. Deze van Sharon heb ik integraal opgenomen:

Gea Scholtens Stiekema (de Weideblik)

Yoga, Tai Chi en massage, gecombineerd in het kinderyogabordspel zijn workshops die Paul meerdere jaren heeft gegeven. Het is erg
leuk en verrassend, mooie oefeningen en duidelijk en speels zo met de kaarten van het door hem ontwikkelde kinderyogabordspel.

Ik ben altijd erg enthousiast over de workshop, deze keer zonder kinderen vond ik ook positief, de oefeningen werden zo goed gedaan door de cursisten en
konden ze het zich ook meer eigen maken. Na afloop zeer tevreden groep. De cursisten hebben het al verschillende keren met kinderen gedaan.

Paul is enthousiast en prettig, kijkt hoe de cursisten reageren en speelt daarop in.

Nil, David Lloyd teamleider Body & Mind

Paul is een goede collega en al bijna 6 jaar yoga docent in onze club. Tijdens zijn een yogalessen heeft hij een goede band met zijn class members. Hij heeft kennis en zich goed opgeleid want uiteraard is het belangrijk dat een yoga docent weet wat hij aan het doen is… Communicatie, passie en natuurlijk zijn Persoonlijke aandacht en begeleiding maken hem een goede yoga docent. Dat blijkt ook uit de waardering van de leden!

Workshop deelnemers

“De opbouw van het programma vond ik erg prettig. We hebben ergens geleidelijk naartoe gewerkt! De dynamiek in de groep vond ik heel bijzonder, de band die er in zo’n korte tijd ontstaat onderling. Ik ga als een ander mens naar huis!”

“Paul, bedankt voor je energie en beweeglijkheid. Dat wil ik ook meer in mijn leven brengen”. Zie ook mijn Instagram profiel!

Wiljan Vloet

“Afgelopen weken heeft Paul Vrenken de selectie van FC Den Bosch kennis laten maken met Yoga. Vanaf de eerste minuut kreeg Paul de groep aan zich gebonden en ontstond er een prettige serieus werkklimaat. De spelers voelden vanaf de eerste dag de meerwaarde van deze Yogalessen.
Lichamelijk voelde ze dat hun lichaam meer kon dan dat ze wisten, maar vooral het mentaal /emotioneel gedeelte sloeg aan bij de spelers. Nadenken, vertellen en vertalen  van emoties gaf de spelers een prettig ontspannen gevoel. In de voetbalwereld waar een enorm spanningsveld hangt is het erg goed dat spelers leren om daarmee om te gaan.”

Anthony Lurling

De afgelopen weken heeft Paul een workshops yoga gegeven aan de selectie van FC Den Bosch, ik heb deze lessen vanaf dag 1 gevolgd. Heb de lessen als zeer goed en in een ontspannen sfeer beleefd, op voetbal gericht. Leren je lichaam op een andere manier  te ontspannen..

heb het zelfde al eens eerder in m’n carriere meegemaakt bij de 1 fc koln in duitsland maar dat was niet echt een sportgericht.
de lessen van Paul waren meer op sport gericht en heb ik dus als erg prettig ervaren..!!!

Justin Manders (doelman FC Eindhoven o19)

“De trainingen bij Paul zijn erg leerzaam en anders dan bij FC Eindhoven, omdat hij het op een andere manier benadert. Hij gebruikt yoga-oefeningen en atletische vaardigheden. “Ik geniet echt van de trainingen. Hij pakt mijn persoonlijke ontwikkelpunten en helpt me beter te worden. Ik heb mij ook verder ontwikkeld en wil hiermee doorgaan. Ook doen we elke training penalty’s, zodat ik vaak kan zien in welke hoek ze zullen schieten. Ook daarvoor heeft hij goede leermethodes.”

Ik gaf training bij onder andere PSV en het Nederlands elftal o-19. Zie ook www.penaltyspecialist.com