Er wordt samengewerkt voor de Blindenmassage opleiding in Nederland met Winston Manuela en Veerle Schoenmakers. In Spanje verzorgt mijn lieve vrouw Debby niet alleen de catering, maar ook massages.

Debby Vrenken - Leenman

Debby krijgt niet alleen thuis (bij)scholing van mij 😉 maar ze heeft zelf ook een 10 daagse massage opleiding gevolgd, met als specialisme holistic pulsing. Haar gevoelige en sensitieve kant komt bij deze massage vorm erg goed tot uitdrukking, omdat het pulsen een zachte vorm van in beweging brengen is, die erg diep kan gaan.

Het verzorgen en aanbieden van gezonde snacks en maaltijden is een andere passie van haar, die erg goed tot zijn recht komt als je bij ons te gast bent voor een opleiding of verblijf.

Winston Manuela

Winston werd op latere leeftijd slechtziend. Na een succesvolle carrière met zijn eigen bedrijf, moest en wilde hij ook zelf iets anders gaan doen. Na een eerste gesprek met Paul was hij vanwege zijn eigen passie voor sport en gezondheid direct geënthousiasmeerd over de massage opleiding. Winston ging deels als assistent en als deelnemer mee naar Curaçao en rondde daar de opleiding af met een zeer goed resultaat.

Winston en Paul werken samen aan een online module voor mensen met een visuele beperking. Nadere informatie volgt.

Veerle Schoenmakers

Blindenmassage Nederland werkt sinds 2022 samen met Veerle Schoenmakers. Gediplomeerd masseuse. Zij heeft 24 dagen meegelopen met de opleiding en zegt daar het volgende over:

"Vlak nadat ik mijn opleiding als lichaamsgerichte psychotherapeute afrondde ontmoette ik Paul Vrenken en kwamen we erachter dat we op heel veel vlakken hetzelfde in het leven staan. Zo bijzonder om zijn verhalen te horen over Blinden Massage Nederland.

Hij nodigde me uit om eens mee te gaan en meteen was ik diep ontroerd door de deelnemers en hun verhalen. Al snel ging Paul mij inwerken zodat ik ook de cursussen ook kan gaan geven. Wat een feest was dit. Mijn hart is gevuld om dit werk door te mogen geven!"

Naast de opleidingen op locatie in Spanje, kunnen we zo de opleiding ook door blijven geven in Nederland omdat Veerle een aantal modules uit de massage opleiding voor haar rekening kan nemen.

Curaçao

Op Curacao wordt samengewerkt met Fundashon Probista en met Rob van Wageningen, fysiotherapeut en opleider van PhysEducation.

Op Bonaire wordt samengewerkt met Patricia Pinzon en Yuraima Bodak van de de ZW groep,.