Lijkt het jou ook heerlijk om er even tussen uit te gaan?
Te ontspannen en op te laden en tegelijkertijd je te verdiepen in verschillende vormen van (kinder)yoga en massage op een mooie plek in Spanje.


Proeven en ontdekken en laat je inspireren.

Wil je je verder ontwikkelen als kinderyogadocent, kindercoach of kindermasseur?

En vind je dat leuk om dit in Spanje te doen? Kom dan naar de inspiratiedagen van
Gea (De Weideblik yoga en massage - De Weideblik) en Paul (Mila’s rare houdingen – Het kinderyoga bordspel).

Onderdelen

We starten in de ochtend met een heerlijke yogasessie, daarna gaan we lekker ontbijten. In de inspiratiedagen gaan we verder in op de (energie) uitwisseling en je eigen energie hooghouden in relatie tot kinderen. Je krijgt een verdieping in energie en Tai Chi oefeningen en je leert ook een workshop Acro yoga geven.

We werken met verschillende massage technieken zoals holistic pulsing en voetreflexologie, gemberpakking en ayurvedische deegballetjes. Mooie tools om op een effectieve manier te ontspannen.

Door de weldadige warmte van de gemberpakking en de diepe energetische werking van de gember voel je alle vermoeidheid en afvalstoffen uit je lichaam gaan en kun je heerlijk toegeven aan de diepe ontspanning en jezelf weer helemaal opladen.


Ook maken we contact met je innerlijk kind en gaan we dieper in op je concentratie en mindfulness vaardigheden. Het prachtige zwembad staat ook ter beschikking. Het water zal zo'n 17 graden zijn, maar met een door Paul geleide Wim Hof ademhaling en voorbereiding kun je ook daar iedere dag van genieten. Daarnaast is er tijd om de omgeving te verkennen, we gaan wandelen en eten in een authentiek Spaans lokaal restaurant en bezoeken een bijzondere krachtplek: de watervallen en grotten van Cuevas del Turche.


Het is mogelijk om zelf nog de omgeving te verkennen of langer te blijven op deze plek of in Valencia.
Leer en geniet!
Dus, van 14 t/m 18 november in het opleidings en trainingscentrum Solrisa in Montroy, nabij Valencia. Je wordt opgehaald van het vliegveld van Valencia.

Je regelt zelf je eigen vliegreis.

Prijs: 850€
Op basis van:

3 maaltijden per dag, koffie, thee, sapjes, 3 trainingsdagen rondom (kinder)yoga en massage, Gebruik van yogamatjes en andere materialen, Hand outs van de methodes / oefeningen voor deze dagen in pdf files, excursies inbegrepen, Privé Zwembad ( Kan aan de koude kant zijn in deze periode)

Extra verblijf is mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.
Je verblijft met 2 of 3 personen op een kamer. Er is plek voor maximaal 6 deelnemers. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Gea (info@deweideblik.nl ) of mij (paul@triskal.org )